RENT A CAR

Apartament Bonvivan

Bar, Jovan Stojanovic 8, Bar, Montenegro

Numri i pyetjeve: 85 Vizita: 1162

Numri i pyetjeve: 85 Vizita: 1162

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning


Përshkrim

Apartamenti Bonvivan ndodhet në zonën ku dikur kishte një galeri, një shkollë pikture dhe një studio. Një pjesë e brendshme u krijua nga transformimi i materialit të mëparshëm të brendshëm dhe repro. Pritësi është i angazhuar në zdrukthëtari, dmth. Duke bërë dekorime dhe suvenire brenda markës Bonvivan, pas së cilës u emërua apartamenti.

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 5m

Në plazh: 500m

Në dyqan: 50m

Në restorant: 70m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

0038269233367

Emri i pronarit

Ivan Milosevic


Kushtet e rezervimit

Pagesa paraprake obligative: 20%

Paradoksi është i pakthyeshëm kur anulohet.

Detajet e pagesës

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën