RENT A CAR

Apartamente Pejovic

Bar, Ilino 36

Numri i pyetjeve: 613 Vizita: 47809

Numri i pyetjeve: 613 Vizita: 47809

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking


Përshkrim

Vendodhja: Mali i Zi, Bar, Ilino-susanj 36 Lloji i ndërtesës: dhoma Numri i shtreterve në dhomë: 2-4 Largësia nga plazhi: 250 m Largësia nga dyqani ushqimor më i afërt: 20 dhe 50 m Largësia nga restoranti më i afërt: 50 m Largësia nga restoranti më i afërt qyteti: 500 m Largësia nga supermarketi Maxi: 300 m Parking: nga objekti Personi kontaktues: Nada Pejovic

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 200m

Në plazh: 200m

Në dyqan: 50m

Në restorant: 50m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+38230350562

Emri i pronarit

Pejovic Nada

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën