RENT A CAR

Apartamente Gospoština pranë qytetit të vjetër dhe plazhit Mogren

Budva, 29 Primorskog bataljona, Budva 85310, Montenegro

Numri i pyetjeve: 213 Vizita: 5003

Numri i pyetjeve: 213 Vizita: 5003

Shtoni në të preferuarat

Internet

Air conditioning

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Njësitë e akomodimit

Vend

Në qendër të qytetit: 100m

Në plazh: 100m

Në dyqan: 100m

Në restorant: 150m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

069464535

069266386

Emri i pronarit

Vasovic Petar

Web site: http://gospostina.in


Kushtet e rezervimit

Pagesa paraprake obligative: 30%

Paradoksi është i pakthyeshëm kur anulohet.

Detajet e pagesës

Dërgo kërkesën