RENT A CAR

Apartamente dhe dhoma Mardjokić

Sutomore, Mirosica 2

Numri i pyetjeve: 2364 Vizita: 177679

Numri i pyetjeve: 2364 Vizita: 177679

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Apartamente janë kryesisht dyfish me një krevat francez. Katër nga tetë apartamente kanë mundësinë për të shtuar një shtrat tjetër të zakonshëm, dhe të tetë, duke shtuar shtretër për fëmijë. Ata janë të gjithë të tipit "studio", me një mini kuzhinë dhe një banjo brenda. Dhomat janë të dyfishtë dhe të trefishtë me një banjë të veçantë, dhe me përdorimin e kuzhinë të përbashkët. Parkimi ofrohet në oborr që mund të bllokohet. Telefonat e kontaktit janë: tel. +38230374690 faks. +38230374743 mob. +38269350194 mob. +38269056134 e-mail: tokimonte@yahoo.com

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 1500m

Në plazh: 1500m

Në dyqan: 100m

Në restorant: 150m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+38269056134

Emri i pronarit

Tomislav Mardjokic

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën