RENT A CAR

Apartamente Stjepçeviç

Tivat, Donja Lastva

Numri i pyetjeve: 475 Vizita: 22819

Numri i pyetjeve: 475 Vizita: 22819

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pamje nga deti

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Donja Lastva ndodhet në gjirin e Tivatit. Është katër kilometra nga qendra e Tivatit dhe kufiri veriperëndimor është i ndarë nga qyteti fqinj i Lepetanit. Tivat ndodhet në pjesën qendrore të Gjirit të Kotorrit, nën degën e gjuetisë Vrmac (710m), e cila shtrihet nga ana verilindore e qytetit. Në të kundërt, gjiri i Tivarit shtrihet në më të madhin nga katër gjiret në Boka Kotorska. Gjiri i Tivarit me pamjen e saj unike e pushton çdo vizitor. Fshati mbulon një sipërfaqe prej 46 km2, nga të cilat rreth 5 km2 po hyn në det të hapur. Ajo ka rreth 15 000 banorë. Ajo është e vendosur në gjerësi 42 ° 26 'në veri dhe 18 ° 42' gjatësi lindore.

Përgjatë brigjeve të Tivat ka portet e vogla tërheqëse, gjiret dhe plazhet e shumta sipërfaqja e të cilave është rreth 30 000 m2.

Me pozitën e saj në Gjirin e Kotorrit, gjiret, me gadishullin e Prevlakës dhe ishullin Sveti Marko dhe me plazhin e saj të famshëm Pliva Horizonti, Tivat është regjistruar në hartat turistike si një destinacion tërheqës detar për shkak të Porto Montenegro të njohur botërisht.

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 100m

Në plazh: 100m

Në dyqan: 100m

Në restorant: 100m

Objektet e fundit të shikuara

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+382 69 849 412

Emri i pronarit

Desanka Stjepcevic

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën