RENT A CAR
Rafailovici apartamente, 13 rezultatet

Rafailovici

Rafailovići janë një fshat i vogël peshkimi para të cilit është një plazh i madh në Vjenë rreth 2000 metra i gjatë, me rërë dhe det të qartë. Rafailovići kanë një marinë për jahte, anije dhe anije. Klima është Mesdhe me rreth 226 ditë me diell në vit.


Budva është një rrugë në këmbë rreth 3 km, e cila shtrihet përgjatë bregut, lidhur me Rafailovići, dhe karroca udhëton çdo 10-15 minuta. Sveti Stefan është 2 km larg dhe çdo ditë për 30 minuta ka anije në Sv. Stefan, Budva, plazhi i Mbretëreshës dhe të gjitha plazhet e tjera në zonë.