RENT A CAR

Kontakt direkt me pronarin

Të gjithë pronarët janë anëtarët tanë të vjetër. Kontaktoni ata sot për të marrë çmimin më të mirë.

Deri në 40% çmime më të ulta

Nëpërmjet faqes tonë ju mund të merrni deri në 40% çmim më të ulët sepse keni kontakt të drejtpërdrejtë me pronarët

Mbi 1.500 apartamente

Zgjedhja më e mirë e akomodimit privat dhe hoteleve në bregdetin e Malit të Zi

Vendet në Mal të Zi

Objektet e zgjedhura