RENT A CAR

Apartamente Kotaraš

Risan, Stara Slanica bb 85337, Risan, Montenegro

Numri i pyetjeve: 29 Vizita: 8801

Numri i pyetjeve: 29 Vizita: 8801

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pamje nga deti


Përshkrim

Ne kemi 4 studio me katër shtretër me tarraca. Çdo studio ka të vetin

vend parkimi. Nuk është ajer te kondicionuar, internet dhe televizion në pritje.

Jemi 80 metra larg detit. Kostoja e studimit është 25 euro në qershor dhe shtator dhe 35 euro në korrik dhe gusht.

Lexo më shumë

Njësitë e akomodimit
Vend

Në qendër të qytetit: 400m

Në plazh: 80m

Në dyqan: 300m

Në restorant: 100m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+38269425663

+38232371278

+381641430484

Emri i pronarit

Mirjana Kotaraš

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën