RENT A CAR

Apartamente dhe dhoma Radojicic

e bardhë, Sloge 7, Bijela, Montenegro

Numri i pyetjeve: 142 Vizita: 3738

Numri i pyetjeve: 142 Vizita: 3738

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning


Përshkrim

Objekti ynë është i vendosur në Bijela, vetëm 50 metra larg plazhit.

Ne ofrojmë dhoma me banjo dhe apartamente.

Ne do të jemi të kënaqur t'ju mirëpresim!

Lexo më shumë

Njësitë e akomodimit


Vend

Në qendër të qytetit: 500m

Në plazh: 50m

Në dyqan: 100m

Në restorant: 60m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

0038269646237

Emri i pronarit

Dragica Radojičić


Kushtet e rezervimit

Pagesa paraprake obligative: 20%

Paradoksi është i pakthyeshëm kur anulohet.

Detajet e pagesës

Dërgo kërkesën