RENT A CAR

Apartamente Saric

Bar, Omladinska 15, Susanj

Numri i pyetjeve: 507 Vizita: 19997

Numri i pyetjeve: 507 Vizita: 19997

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Ne marrim me qira apartamente për 3 dhe 4 persona me banjo të veçantë, kuzhinë, ajer te kondicionuar, internet, kabllo dhe TV satelit dhe me hapësirë të lirë parkimi si dhe një sërë shërbimesh shoqëruese. apartamente për 3 persona përmbajnë një dhomë me një krevat dopio dhe një krevat të vetme, një banjo dhe një kuzhinë, ndërsa apartamentet për 4 persona përmbajnë një dhomë me një krevat dopio dhe një krevat të vetme, një dhomë që jetojnë me një shtrat të hapur, një banjo dhe një kuzhinë. Çmimi - nga 25 në 70 euro

RREGULLAT PËR PËRDORIMIN E DJACUZYËS • NJOFTIM PËRFUNDIMTAR NË DHOMA • PEZULLIMI I DETYRUAR PARA PËRDORIMIT TË DYAKUSISË • Ndalohet fëmija para 12 vjetësh • KOHA MË E MAKSIMIT TË APLIKIMIT NGA APARTAMENT ËSHTË DITA 30 MINUTE RREGULLAT PËR PËRDORIMIN E JACUZZI • SHPALLJA E DETYRUESHME PER MBAJTJEN • DUHET TË DUHET TË SHFRYTËZON PARA PËRDORIMIT TË JACUZZI • E ndaluar për fëmijë deri në 12 vjet • KOHA MAKSIMORE E PËRDORIMIT PËR APARTAMENT ËSHTË 30 MINUTA PER DITA RREGULLAT E PËRDORIMIT JACUZZI • ОБЯЗАТЕЛЬНОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ К MAID • ОБРАЗАТЕЛЬНОЕ ДВИЖЕНИЕ ПЕРЕД ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ JACUZZI • I MREKUAR PËR 12 VJET PËR FËMIJËT • APARTAMENT MAKSIMALE MAKSIMALE PER APARTAMENT ME 30 MINUTE NE DEN PRAVIDLA PRO POUŽITÍ JACUZZI • POVINNÉ OZNÁMENÍ PRO POSKYTOVÁNÍ • POZITI JACUZZI • ZAKÁZANÉ PRO DĚTI DO 12 VJET • MAXIMÁLNÍ ČAS POUŽITÍ NA BYT është 30 minuta në ditë

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 1500m

Në plazh: 100m

Në dyqan: 50m

Në restorant: 100m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+382 68 030 707

Emri i pronarit

Bozo Saric

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën