RENT A CAR

Dhoma dhe Apartamente familjare Jokić

Buljarica, E65, Kaluđerac, Montenegro

Numri i pyetjeve: 601 Vizita: 17878

Numri i pyetjeve: 601 Vizita: 17878

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking


Përshkrim

"Akomodimi Jokić" ndodhet në qendër të ngushtë të Buljarica, vetëm 350-400 metra larg plazhit. Shtëpia ka 6 dhoma dhe një apartament, 5 trefishtë dhe një katër krevat. Shtëpia ka një kuzhinë verore, e cila mund të përdoret nga të gjithë mysafirët që janë në Në atë kohë, ajo gjithashtu ka internet Wi-Fi në dispozicion, në dispozicion në të gjithë objektin dhe oborrin e shtëpisë. një gamë të gjerë produktesh, dhe në 50 metra ka një restorant "Magazini", ku mund të paguani menunë ditore me çmime shumë të arsyeshme.

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 50m

Në plazh: 400m

Në dyqan: 100m

Në restorant: 50m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

381642253144

381611137335

38268605046

Emri i pronarit

Branko Jokić


Kushtet e rezervimit

Pagesa paraprake obligative: 30%

Paradhëni është i pakthyeshëm kur anullohet

Detajet e pagesës

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën