RENT A CAR

Apartamente KUKOLJAC

Herceg Novi, Njegoševa 107

Numri i pyetjeve: 4292 Vizita: 128100

Numri i pyetjeve: 4292 Vizita: 128100

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pamje nga deti

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Apartmanikukoljac ka 12 apartamente, 2 dhoma dyshe me tarraca të mëdha dhe pamje të gjirit dhe detit të hapur. Tarraca janë gjysmë të mbuluara Përcaktimi i këtyre apartamenteve është A 6 dhe A 7, kapaciteti i çdo apartamenti është 4 të rritur. Katër apartamente studio me katër shtretër me ballkone, me tarraca dhe pamje të detit. Ato kanë A 1, A 2, A 3, A 8. Kapaciteti i çdo studio është 2 të rritur dhe 2 fëmijë ose 3 të rritur. Pesë apartamente studio me një dhomë gjumi pa pamje nga deti, shenja P 2, P 3, P 4, A 4, A 5 kapacitet si dhe me pamje nga deti. Një apartament studio P1 me 2 të rritur . Të gjitha apartamentet kanë një mini kuzhinë dhe enë gatimi të plotë. Dhomë ngrënie me TV satelit me programe gjermane dhe ruse etj Peshqiret ndryshohen per diten e trete, dhe liri krevat per jave ose me kerkese te mysafirit. Parkimi në apartament është i rezervuar dhe qëndron 5 euro në ditë, dhe parkimi në banesën e banesës është falas. Interneti është pa pagesë. Sezoni është nga 23.06. në 08.09. Preseason është nga 01.05.-23.06.a postseason nga 08.09 deri 06.10. * Çmimet e mësipërme janë të lidhura me sezonin jashtë ose janë rregulluar. Ne marrim kafshe të trajnuar mirë! Pas kërkesës ne dërgojmë foto ose video të të gjitha apartamenteve dhe çmimi në varësi të faktit nëse është preseason ose sezonal.
Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 500m

Në plazh: 25m

Në dyqan: 50m

Në restorant: 25m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+382 69 447775

Emri i pronarit

Dr.Rados Kukoljac

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën