RENT A CAR

Apartamente dhe dhoma Vuloviç

Kumbor

Numri i pyetjeve: 1631 Vizita: 72927

Numri i pyetjeve: 1631 Vizita: 72927

Shtoni në të preferuarat

Përshkrim

Apartamente tona janë të vendosura në bregdet, kështu që ne kemi plazhin tonë. Guests janë të pajisur me një telefon celular (gërshërë). Në afërsi të ndërtesës, vetëm 100 metra larg është një restorant dhe një dyqan.

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 100m

Në dyqan: 25m

Në restorant: 100m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+382 69 737642

+38267587323

Emri i pronarit

Filip Vulovic


Kushtet e rezervimit

Pagesa paraprake obligative: 30%

Paradoksi është i pakthyeshëm kur anulohet.

Detajet e pagesës

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën