RENT A CAR

Apartamente Dragovic - LANISTA

Petrovac, Brezine b.b.

Numri i pyetjeve: 3048 Vizita: 125202

Numri i pyetjeve: 3048 Vizita: 125202

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Mirë se vini në apartamente LANISTA. Jemi të kënaqur t'ju ofrojmë disa nga apartamentet më të mira të vetë-hotelierike në Petrovac. Familja Dragovic ka një traditë të gjatë dhe përvojë në ofrimin e shërbimeve turistike dhe zotëron dy shtëpi apartamentesh me akomodim në vende atraktive. Të gjitha apartamentet janë përshtatur me nevojat e mysafirëve moderne.

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 250m

Në plazh: 250m

Në dyqan: 100m

Në restorant: 100m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+382 69079741

00381649196192

Emri i pronarit

Stefan Dragovic

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën