RENT A CAR

Apartamente Dragovic - OBALA

Petrovac, Obala b.b.

Numri i pyetjeve: 4559 Vizita: 169714

Numri i pyetjeve: 4559 Vizita: 169714

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pamje nga deti

Krevat fëmijësh


Përshkrim

Mirë se vini në apartamente Dragovic. Jemi të kënaqur t'ju ofrojmë disa nga apartamentet më të mira të vetë-hotelierike në Petrovac. Familja Dragovic ka një traditë të gjatë dhe përvojë në ofrimin e shërbimeve turistike dhe zotëron dy shtëpi apartamentesh me akomodim në vende atraktive. Të gjitha apartamentet janë përshtatur me nevojat e mysafirëve moderne.

Lexo më shumë

Vend

Në plazh: 25m

Në dyqan: 25m

Në restorant: 25m

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+382 69079741

Emri i pronarit

Stefan Dragovic

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën