RENT A CAR

Apartamente Bušković

Ujërat e mira, Marin Ploča, Dobra Voda, Црна Гора

Numri i pyetjeve: 918 Vizita: 15485

Numri i pyetjeve: 918 Vizita: 15485

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pamje nga deti


Përshkrim

Apartamente Buskoviq ndodhen në Mal të Zi, në qytetin Dobra Voda (8km nga qendra e qytetit Bar, 15km nga Ulqini.) Largësia nga deti është 100 metra dhe nga rruga kryesore kryesore që lidh gjithë bregdetin malazez edhe 100 metra. Ndërtesa është e re, e ndërtuar në maj 2018. Ka tre plazhe në afërsi të shtëpisë, në një distancë prej 100 metrash: Rërë e Madhe, Trili dhe Rëra e Vogël. Nga këto tre plazhe, Rri i Madh është plazhi më i madh dhe më i vizituar. Në plazh ka restorante të shumta, kafene, dyqane të ëmbëlsira, dyqane dhe klube të shumta të natës. Gjatë ditës orteku është vizituar me anije turistike me të cilat mund të vizitoni plazhet larg në bregdetin e Malit të Zi dhe të shikoni bukurinë e bregdetit malazez.

Lexo më shumë

Njësitë e akomodimit

Vend

Në qendër të qytetit: 100m

Në plazh: 70m

Në dyqan: 50m

Në restorant: 100m

Objektet e fundit të shikuara

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+38269 124 104

+38269 337 579

Emri i pronarit

Balša Buškovic

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën