RENT A CAR

Villa Šćekić

Canj, Smokvina

Numri i pyetjeve: 253 Vizita: 7631

Numri i pyetjeve: 253 Vizita: 7631

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pishinë


Përshkrim

6 gjysmë bordi 7 ditë në preseason dhe nënstacion € 96 me përdorimin e lirë të pishinës, palestër, shesh lojërash për fëmijë.

Lexo më shumë

Vend

Objektet e fundit të shikuara

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

+38268077717

Emri i pronarit

Moka Scekic

Web site: https://www.vilascekic.com


Kushtet e rezervimit

Pagesa paraprake obligative: 0%

Paradhëni është i pakthyeshëm kur anullohet

Detajet e pagesës

Dërgo kërkesën