RENT A CAR

Apartamente në Prcanj

Prcanj, 62 Ulica Lukovića, Prčanj, Montenegro

Numri i pyetjeve: 1231 Vizita: 96773

Numri i pyetjeve: 1231 Vizita: 96773

Shtoni në të preferuarat

Internet

Parking

Air conditioning

Pamje nga deti


Përshkrim

Katër-krevat dhe tre-krevat apartamente në shtëpinë e parë në det. Çmime të përballueshme

Lexo më shumë

Vend

Në qendër të qytetit: 700m

Në plazh: 25m

Në dyqan: 150m

Në restorant: 50m

Objektet e fundit të shikuara

Kontakt direkt me pronarin

Kontaktoni pronarin

Ju keni dërguar me sukses një pyetje.

nights (
-
)

Thirrni pronarin

38269049030

38269280306

38232337301

Emri i pronarit

Lucic Djordje

Objektet e zgjedhura

Dërgo kërkesën